Prefab zwembad

Wilt u op korte termijn genieten van een zwembad in de tuin? Overweeg dan een prefab zwembad. De naam verklapt het al, dit type zwembad is voorgefabriceerd. Dit kant-en-klare zwembad wordt als één geheel in uw tuin geplaatst. De prefab zwembaden worden volledig naar wens geproduceerd in onze eigen fabriek. Bent u op zoek naar een kwalitatief op-maat-gemaakt prefab zwembad? We brengen graag in kaart wat JDL Kunststoffen voor u kan betekenen en informeren u over de prefab zwembad kosten.

Op maat gemaakt

Snel geleverd

UV bestendig & duurzaam

Praktische voordelen van een prefab zwembad

Een prefab zwembad is volledig naar wens samen te stellen. Zo bepaalt u de vorm, de afmeting en de materiaalkleur. Onze zwembaden worden vervaardigd uit het 100% waterdichte HDPE.

Dit type kunststof is tevens UV bestendig, volledig recyclebaar en vrij van schadelijke stoffen. Natuurlijk kunnen wij uw zwembad voorzien van allerhande extra opties zoals inlooptrappen, zitbanken of jetstreams.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang altijd als eerste alle nieuwtjes en acties van JDL Kunststoffen

Wij ontwerpen én bouwen prefab zwembaden

Wist u dat wanneer u een prefab zwembad via JDL Kunststoffen aanschaft, u rechtstreeks bij de fabriek koopt? Dat betekent dat u niet schakelt met onnodige tussenpartijen en een eerlijke prijs betaalt. Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht en uw droomzwembad hebben samengesteld gaan we aan de slag met het bouwen van uw prefab zwembad.

Doordat de productie in-house plaatsvindt, kunnen wij onze topkwaliteit waarborgen. Bovendien zijn de mogelijkheden grenzeloos: u bepaalt hoe het zwembad eruit komt te zien en waar nodig denken we met u mee.

Uw zwembad in 4 stappen geregeld

Offerte

Via het formulier op onze website of telefonisch kun u vrijblijvend een offerte opvragen.

Advies

Samen met u bespreken we alle details en adviseren we u over de mogelijkheden inzake uw wensen.

Productie

In onze eigen fabriek produceren wij uw prefab zwembad. We controleren en garanderen u de hoogste kwaliteit.

Plaatsing

Beton storten, transport, plaatsing zwembad en pompen, afwerking van het zwembad. We verzorgen alles.

Hoe snel is een prefab zwembad geplaatst?

Zodra uw zwembad met veel zorg is geproduceerd, is het tijd voor de daadwerkelijke plaatsing. In tegenstelling tot een bouwkundig zwembad kunnen we een prefab zwembad relatief snel en voordelig plaatsen. Natuurlijk verzorgen wij het transport en de voorbereidende werkzaamheden.

Zodra het gat in uw tuin is gegraven en de ondergrond gestabiliseerd is, wordt het prefab zwembad met een hijskraan in de grond geplaatst. Binnen de kortste keren kunt u het zwembad vullen en is hij klaar voor gebruik.

We informeren u graag over prefab zwembad kosten

Doordat ieder prefab zwembad maatwerk is, lopen de prijzen nogal uiteen. De prijs van een zwembad is namelijk afhankelijk van veel factoren zoals de afmeting of gekozen toebehoren. We adviseren u daarom vrijblijvend een offerte op te vragen.

Zo kunnen we u gedetailleerd informeren over de prefab zwembad kosten. Als u een andere vraag heeft adviseren we u contact op te nemen via 0416 235 161 of info@jdlkunststoffen.nl.

Vraag direct uw offerte aan

We vinden het belangrijk om vooraf goed van start te gaan.

Hiervoor gaan we in overleg met u zodat we goed weten wat uw wensen zijn voordat we over gaan tot productie.

Vraag direct een offerte aan door het formulier in te vullen. Dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Vul hier uw gegevens in

Waar wil je informatie over?
potlood icoon
Vraag direct een offerte aan
Waar wil je informatie over?

ADVIES OP MAAT

Meer weten voor jouw project?
Vraag hier advies op maat
Waar wil je advies over?