HDPE Vijver

Droomt u ervan uw tuin te verrijken met een vijver? HDPE vijvers zijn prefab (voorgefabriceerde) vijverbakken en worden op maat gemaakt. Dankzij sterke en flexibele eigenschappen heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van een vijverbak van HDPE. Bovendien kunnen we de vijver in de iedere vorm en grootte produceren. We zetten de uitgebreide mogelijkheden graag voor u op een rij.

Op maat gemaakt

Snel geleverd

UV bestendig & duurzaam

Wat is HDPE?

HDPE is een kunststof type en wordt uit aardolie gewonnen. Dit harde plastic wordt veelvuldig toegepast bij de productie van gasleidingen, waterleidingen en kabelbescherming: u begrijpt hoe sterk en veilig HDPE is. Het is nagenoeg onverwoestbaar en dankzij zijn bijzondere eigenschappen uiterst geschikt voor de productie van HDPE vijvers op maat.

HDPE vijvers zijn 100% waterdicht, UV bestendig en het kunststof is bestand tegen zowel lage als hoge temperaturen. Het is daarnaast niet onderhevig aan corrosie of oxidatie. Bovendien is het een veilige keus voor mens én milieu doordat HDPE volledig vrij is van schadelijke stoffen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang altijd als eerste alle nieuwtjes en acties van JDL Kunststoffen

Waarom kiezen voor vijverbak van hdpe?

Dankzij deze duurzame eigenschappen hebben HDPE vijvers op maat een lange levensduur. Het onderhouden en reinigen van een vijverbak van HDPE is een fluitje van een cent dankzij het gladde oppervlak. Onze HDPE vijvers zijn volledig naar wens samen te stellen zodat de vijver volledig in uw tuindesign opgaat. Nagenoeg alle afmetingen en vormen behoren tot de mogelijkheden.

Daarnaast kiest u uit een brede range kleuren. Er zijn verschillende extra’s aan uw vijver toe te voegen zoals watervallen, skimmers en fonteinen. Ook de benodigde techniek voor uw vijver verzorgen wij. U kunt kiezen voor een inbouwvijver, maar het is tevens mogelijk om een HDPE vijver gedeeltelijk bovengronds toe te passen.

Uw vijver in 4 stappen geregeld

Offerte

Via het formulier op onze website of telefonisch kun u vrijblijvend een offerte opvragen.

Advies

Samen met u bespreken we alle details en adviseren we u over de mogelijkheden inzake uw wensen.

Productie

In onze eigen fabriek produceren wij uw prefab zwembad. We controleren en garanderen u de hoogste kwaliteit.

Plaatsing

Beton storten, transport, plaatsing zwembad en pompen, afwerking van het zwembad. We verzorgen alles.

HDPE vijvers laten ontwerpen en produceren door JDL Kunststoffen?

JDL Kunststoffen is gespecialiseerd in productie van hdpe vijvers en zwembaden. Van het ontwerpproces tot de vakkundige plaatsing: u kunt het met een gerust aan onze experts overlaten! De HDPE vijvers op maat worden geproduceerd in onze eigen fabriek te Waalwijk. U schakelt dus rechtstreek met de fabrikant. Dat betekent dat u niet te maken krijgt met tussenpartijen en profiteert van eerlijke prijzen en snelle levertijden.

Benieuwd naar de prijs van HDPE vijvers? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. Zodra we uw wensen in kaart hebben gebracht, informeren we u over de betreffende prijs. We kijken samen naar de mogelijkheden binnen uw budget. Heeft u een andere vraag, of wilt u extra informatie ontvangen? Neem dan contact op via 0416 235 161 of mail naar info@jdlkunststoffen.nl.

Vraag direct uw offerte aan

We vinden het belangrijk om vooraf goed van start te gaan.

Hiervoor gaan we in overleg met u zodat we goed weten wat uw wensen zijn voordat we over gaan tot productie.

Vraag direct een offerte aan door het formulier in te vullen. Dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Vul hier uw gegevens in

Waar wil je informatie over?
potlood icoon
Vraag direct een offerte aan
Waar wil je informatie over?

ADVIES OP MAAT

Meer weten voor jouw project?
Vraag hier advies op maat
Waar wil je advies over?