HDPE zwemvijver

Een zwemvijver combineert ‘the best of both worlds’. Tijdens de warme zomerdagen biedt hij verkoeling en daarbuiten is het gedurende het hele jaar een natuurlijke verrijking van uw tuin. Wilt u een zwemvijver aanleggen in de tuin? Om er zo lang mogelijk plezier van te hebben kunt u dat het beste overlaten aan een specialist. Laat JDL Kunststoffen nou net gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en produceren van HDPE zwemvijvers!

Op maat gemaakt

Snel geleverd

UV bestendig & duurzaam

Het verschil tussen een zwemvijver en een zwembad

Een zwemvijver heeft zowel eigenschappen van een zwembad als van een vijver. Het verschil zit hem in de waterzuiveringsinstallatie. Waar een inbouwzwembad door middel van chloor gereinigd wordt, heeft een zwemvijver een biologisch, natuurlijk zuiveringssysteem.

Een zwemvijver is vaak verdeeld in twee delen: het zwemgedeelte en een gedeelte voor vegetatie die het water ontdoet van bacteriën. Een zwemvijver is als het ware een natuurlijk en milieuvriendelijk alternatief voor het zwembad. Uw grote of kleine zwemvijver komt letterlijk tot leven in de tuin en is een paradijs voor vissen, kikkers en waterinsecten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang altijd als eerste alle nieuwtjes en acties van JDL Kunststoffen

Alle voordelen van een hdpe zwembad op een rijtje

HDPE is een supersterk kunststof, je kunt met dit materiaal zorgeloos een zwemvijver aanleggen. Zo is het bijvoorbeeld 100% waterdicht, UV bestendig en niet onderhevig aan corrosie of oxidatie. Dat maakt het materiaal uiterst geschikt voor de productie van zwemvijvers. De ontwerp mogelijkheden reiken ver: nagenoeg alle vormen en maten zijn mogelijk.

U kunt voor een rechthoekige kleine zwemvijver gaan, maar ook kiezen voor een groot exemplaar in een organische vorm. Daarbij is een HDPE zwemvijver verkrijgbaar in het zwart of donkergrijs, wat uw zwemvijver de perfecte natuurlijke uitstraling geeft. U heeft zelfs de mogelijkheid om de zwemvijver te verrijken met elementen zoals sfeervolle verlichting, een waterval of een inlooptrap.

Uw zwembad in 4 stappen geregeld

Offerte

Via het formulier op onze website of telefonisch kun u vrijblijvend een offerte opvragen.

Advies

Samen met u bespreken we alle details en adviseren we u over de mogelijkheden inzake uw wensen.

Productie

In onze eigen fabriek produceren wij uw prefab zwembad. We controleren en garanderen u de hoogste kwaliteit.

Plaatsing

Beton storten, transport, plaatsing zwembad en pompen, afwerking van het zwembad. We verzorgen alles.

Zwemvijver aanleggen via JDL Kunststoffen?

JDL Kunststoffen is gespecialiseerd in de bewerking van hdpe. Dagelijks produceren wij zwembaden, vijvers en zwemvijvers op maat van dit supersterke kunststof. Dat doen we in onze eigen fabriek te Waalwijk!

U kunt het volledige proces – van ontwerp tot vakkundige plaatsing – aan onze specialisten toevertrouwen. Daarnaast profiteert u van een snelle doorlooptijd en eerlijke prijzen omdat u rechtstreeks bij de fabrikant koopt: wel zo fijn!

Zwemvijver kosten: hier moet u aan denken

Overweegt u de aanschaf van een zwemvijver en bent u benieuwd naar het kostenplaatje? Er is niet één richtlijn voor de prijs van een zwemvijver, omdat deze van veel factoren afhankelijk is. Zowel de afmeting, vorm als de gekozen extra opties hebben invloed op de prijs. We adviseren u dan ook om een vrijblijvende offerte op te vragen en hierin uw wensen zo uitgebreid mogelijk te beschrijven.

Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een overzicht van de zwemvijver kosten. Wilt u vooraf uitgebreide informatie ontvangen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0416 235 161 of info@jdlkunststoffen.nl.

Vraag direct uw offerte aan

We vinden het belangrijk om vooraf goed van start te gaan.

Hiervoor gaan we in overleg met u zodat we goed weten wat uw wensen zijn voordat we over gaan tot productie.

Vraag direct een offerte aan door het formulier in te vullen. Dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Vul hier uw gegevens in

Waar wil je informatie over?
potlood icoon
Vraag direct een offerte aan
Waar wil je informatie over?

ADVIES OP MAAT

Meer weten voor jouw project?
Vraag hier advies op maat
Waar wil je advies over?