Natuurzwembad

Is het uw droom om een zwembad in de tuin te hebben, maar vermijdt u liever waterzuiveringsinstallaties en chemicaliën zoals chloor? Dan spreekt een natuurzwembad u wellicht aan. Een natuurlijk zwembad, ook bekend als zwemvijver, is een biologisch alternatief voor een klassiek inbouw zwembad. U ervaart de luxe van een privé zwembad, met de uitstraling en voordelen van natuurlijk water. Ontdek de vele mogelijkheden en gemakken van een natuur zwembad.

Op maat gemaakt

Snel geleverd

UV bestendig & duurzaam

De eigenschappen van een natuurzwembad

Een natuurzwembad wordt gereinigd middels een natuurlijk filter. Hierdoor geniet u van glashelder water zonder dat hier chloor aan toegevoegd wordt.

Het toevoegen van vegetatie in een natuur zwembad behoort tot de mogelijkheden, maar is niet noodzakelijk, dankzij het natuurlijke zuiveringssysteem. Bovendien is een natuurzwembad niet alleen beter voor het milieu, maar ook minder schadelijk voor uw eigen gezondheid.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang altijd als eerste alle nieuwtjes en acties van JDL Kunststoffen

Een natuurlijk zwembad op maat

De mogelijkheden van het ontwerp van een natuur zwembad reiken ver. Nagenoeg alle vormen en maten zijn mogelijk. JDL Kunststoffen biedt daarnaast een ruime keuze aan kleuren waaronder lichtgrijs, antraciet en zwart. Wij ontwerpen en bouwen natuurzwembaden die volledig aansluiten op de stijl van uw tuin.

Want wie kiest voor een natuurzwembad, kiest ook voor esthetiek. Voor wie zijn of haar natuurlijke zwembad uit wilt breiden, bieden wij veel extra opties. Denk hierbij aan watervallen, sfeervolle verlichting of skimmers.

Uw zwembad in 4 stappen geregeld

Offerte

Via het formulier op onze website of telefonisch kun u vrijblijvend een offerte opvragen.

Advies

Samen met u bespreken we alle details en adviseren we u over de mogelijkheden inzake uw wensen.

Productie

In onze eigen fabriek produceren wij uw prefab zwembad. We controleren en garanderen u de hoogste kwaliteit.

Plaatsing

Beton storten, transport, plaatsing zwembad en pompen, afwerking van het zwembad. We verzorgen alles.

Natuur zwembad laten plaatsen door JDL Kunststoffen?

Onze natuurzwembaden worden gemaakt van HDPE. Dit kunststof wordt onder andere gebruikt voor gas- en waterleidingen of kabelbescherming: supersterk en 100% waterdicht! Het materiaal wordt niet aangetast door bacteriën, is bestand tegen zeer hoge en lage temperaturen en niet onderhevig aan corrosie en oxidatie. Daarbij is het onderhoudsvriendelijk omdat het gladde oppervlak van de vloer en wanden makkelijk te reinigen is. Van een HDPE natuurzwembad heeft u gegarandeerd jarenlang plezier.

Heeft u interesse in een natuurzwembad en wilt u meer informatie ontvangen of bent u benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Samen met u bespreken we alle details en adviseren we u over de mogelijkheden inzake uw wensen en eisen. Zodra dit helder in kaart is gebracht gaat uw natuurzwembad in productie, en wel in onze eigen fabriek. Door in-house productie waarborgen wij te allen tijde onze topkwaliteit. Natuurlijk verzorgen wij ook de transport en vakkundige plaatsing op locatie.

Vraag direct uw offerte aan

We vinden het belangrijk om vooraf goed van start te gaan.

Hiervoor gaan we in overleg met u zodat we goed weten wat uw wensen zijn voordat we over gaan tot productie.

Vraag direct een offerte aan door het formulier in te vullen. Dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Vul hier uw gegevens in

Waar wil je informatie over?
potlood icoon
Vraag direct een offerte aan
Waar wil je informatie over?

ADVIES OP MAAT

Meer weten voor jouw project?
Vraag hier advies op maat
Waar wil je advies over?