HDPE Zwembad

Op zoek naar een zwembad waarvan u gegarandeerd jarenlang plezier hebt? Overweeg dan eens een HDPE zwembad! Dit prefab zwembad heeft namelijk een aantal voordelen die de kwaliteit en levensduur van uw inbouw zwembad ten goede komen.

Daarbij is uw zwembad natuurlijk volledig naar wens uit te breiden met onder andere zitbanken, trappen, jetstreams of sfeervolle verlichting.

Op maat gemaakt

Snel geleverd

UV bestendig & duurzaam

Wat is HDPE?

HDPE (high density polyethyleen) is een type kunststof dat wordt gewonnen uit aardolie. Het is een hard plastic dat veelal wordt gebruikt voor gasleidingen, waterleidingen en kabelbescherming. U kunt zich voorstellen hoe sterk en veilig hdpe is. Zo kunnen er dus ook zwembaden van worden gemaakt.

Bij JDL Kunststoffen zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van uw hdpe zwembad; dat doen we in onze eigen fabriek. In vloeibare vorm kunnen we HDPE zodanig bewerken dat alle vormen en maten mogelijk zijn. Zo is ieder hdpe zwembad uniek maatwerk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang altijd als eerste alle nieuwtjes en acties van JDL Kunststoffen

Alle voordelen van een hdpe zwembad op een rijtje

HDPE is supersterk, daar hoeven we u niet meer van te overtuigen. Maar dit kunststof heeft nog veel meer noemenswaardige voordelen. Zo is het 100% waterdicht en bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen. U hoeft dus niet te vrezen voor uw zwembad wanneer het ’s winters vriest. Daarnaast wordt het niet aangetast door bacteriën. Desondanks voorkomt u niet dat vuil zicht aan de bodem en wanden hecht.

Gelukkig is een HDPE zwembad makkelijk en snel schoon te maken dankzij het gladde oppervlak. Hdpe is daarnaast niet onderhevig aan corrosie of oxidatie en ook UV licht of chemicaliën zoals chloor tasten het zwembad niet aan. Tot slot is hdpe veilig voor mens én milieu. Het bevat geen schadelijke stoffen en is volledig te recyclen.

Uw zwembad in 4 stappen geregeld

Offerte

Via het formulier op onze website of telefonisch kun u vrijblijvend een offerte opvragen.

Advies

Samen met u bespreken we alle details en adviseren we u over de mogelijkheden inzake uw wensen.

Productie

In onze eigen fabriek produceren wij uw prefab zwembad. We controleren en garanderen u de hoogste kwaliteit.

Plaatsing

Beton storten, transport, plaatsing zwembad en pompen, afwerking van het zwembad. We verzorgen alles.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van een hdpe zwembad

U kunt het zo gek niet bedenken en het is mogelijk. Een groot voordeel van een HDPE zwembad is dat we nagenoeg iedere vorm of afmeting kunnen produceren. Daarbij is uw zwembad natuurlijk volledig naar wens uit te breiden met onder andere zitbanken, trappen, jetstreams of sfeervolle verlichting. Daarnaast kiest u uit een ruime range kleuren waaronder lichtgrijszwart, blauw en antraciet. 

Het resultaat is een HDPE zwembad of zwemvijver in stijl! Doordat alle zwembaden in onze eigen fabriek worden geproduceerd, waarborgen we te allen tijde de hoogste kwaliteit. Ook het transport en de vakkundige plaatsing van uw HDPE zwembad kunt u met een gerust hart aan de specialisten van JDL Kunststoffen overlaten.

Wat kost de aanleg van een hdpe zwembad?

De kosten van een ingebouwd hdpe zwembad lopen enorm uiteen. Het is onder andere afhankelijk van de afmeting en gekozen extra’s. We adviseren u daarom een vrijblijvende offerte op te vragen en uw wensenlijstje met ons te delen. Graag kijken wij naar de mogelijkheden binnen uw budget.

Binnen één dag ontvangt u van ons een prijsindicatie. Heeft u een andere vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact op via 0416 235 161 of stuur een e-mail naar info@jdlkunststoffen.nl.

Vraag direct uw offerte aan

We vinden het belangrijk om vooraf goed van start te gaan.

Hiervoor gaan we in overleg met u zodat we goed weten wat uw wensen zijn voordat we over gaan tot productie.

Vraag direct een offerte aan door het formulier in te vullen. Dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Vul hier uw gegevens in

Waar wil je informatie over?
potlood icoon
Vraag direct een offerte aan
Waar wil je informatie over?

ADVIES OP MAAT

Meer weten voor jouw project?
Vraag hier advies op maat
Waar wil je advies over?