Rond zwembad

Droomt u al jaren van een eigen zwembad in de tuin zodat u verzekerd bent van verkoeling tijdens de zomermaanden? En wilt u het opblaas zwembad komende zomer definitief verruilen voor een inbouw zwembad? Bij JDL Kunststoffen vindt u een uitgebreid assortiment inbouw zwembaden. Heeft u besloten dat het zwembad rond wordt? We lichten de voordelen van een rond zwembad voor u uit en informeren u daarnaast uitgebreid over de mogelijkheden.

Op maat gemaakt

Snel geleverd

UV bestendig & duurzaam

Waarom een rond inbouw zwembad?

Het voordeel van een rond zwembad is dat het vrijwel in iedere tuin past. De een heeft meer ruimte dan de ander, maar afhankelijk van de afmeting is een rond inbouw zwembad zowel geschikt voor grote als kleinere tuinen. Een rond zwembad is met zijn natuurlijke vorm een echte blikvanger in uw tuin.

Het is tevens een ideaal gezinszwembad: u maakt makkelijk contact met de inzittenden en kinderen kunnen gezellig in een kring samen spelen. Maar, ook wanneer u een zwembad aanschaft om erin te relaxen biedt een rond zwembad uitkomst. De ronde vorm leent zich er bijvoorbeeld perfect voor om gesprekken met elkaar te voeren terwijl u heerlijk in het water dobbert.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang altijd als eerste alle nieuwtjes en acties van JDL Kunststoffen

Gegarandeerd jarenlang plezier

Er zijn verschillende typen inbouw zwembaden; de een gaat langer mee dan de ander. Wilt u gegarandeerd jarenlang plezier hebben van uw investering? Dan is een rond inbouw zwembad van HDPE wellicht de ideale oplossing. Bij JDL Kunststoffen zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van HDPE zwembaden. Dit type kunststof is supersterk, 100% waterdicht en vereist nauwelijks onderhoud.

Niet voor niets wordt het veelvuldig gebruikt voor de productie van gas- en waterleidingen of kabelbescherming. Andere voordelen zijn dat het materiaal UV-bestendig, volledig recyclebaar en vrij van schadelijke stoffen is. Al met al een duurzame, veilige keuze. U heeft gegarandeerd jarenlang plezier van een HDPE zwembad rond.

Uw zwembad in 4 stappen geregeld

Offerte

Via het formulier op onze website of telefonisch kun u vrijblijvend een offerte opvragen.

Advies

Samen met u bespreken we alle details en adviseren we u over de mogelijkheden inzake uw wensen.

Productie

In onze eigen fabriek produceren wij uw prefab zwembad. We controleren en garanderen u de hoogste kwaliteit.

Plaatsing

Beton storten, transport, plaatsing zwembad en pompen, afwerking van het zwembad. We verzorgen alles.

Rond zwembad in alle soorten en maten

Laat u verrassen door de ontwerpvrijheid die JDL Kunststoffen biedt. Zodra u de vorm bepaald heeft, in uw geval rond, zijn nagenoeg alle maten mogelijk. En dat is niet het enige: u kiest uit een ruime range kleuren waaronder lichtgrijs, blauw of zwart. Zo is het zwembad volledig af te stemmen op de stijl van uw tuin.

Natuurlijk kan een rond zwembad uitgebreid worden met allerhande extra’s zoals banken, trappen, sfeervolle verlichting of jetstreams. Ook goed om te weten: onze HDPE zwembaden worden in één geheel geproduceerd. Hierdoor kan het zwembad relatief snel geplaatst worden, in tegenstelling tot een bouwkundig zwembad.

Offerte voor een rond zwembad ontvangen?

Bent u benieuwd naar de kosten van een rond inbouw zwembad? Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan en we zetten het graag voor u op een rij. Samen met u bespreken we de wensen en adviseren we u over de mogelijkheden inzake uw eisen.

Wilt u liever eerst extra informatie ontvangen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op via 0416 235 161 of info@jdlkunststoffen.nl.

Vraag direct uw offerte aan

We vinden het belangrijk om vooraf goed van start te gaan.

Hiervoor gaan we in overleg met u zodat we goed weten wat uw wensen zijn voordat we over gaan tot productie.

Vraag direct een offerte aan door het formulier in te vullen. Dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Vul hier uw gegevens in

Waar wil je informatie over?
potlood icoon
Vraag direct een offerte aan
Waar wil je informatie over?

ADVIES OP MAAT

Meer weten voor jouw project?
Vraag hier advies op maat
Waar wil je advies over?