Rechthoekig zwembad

Droomt u van een inbouwzwembad zodat u in de zomermaanden verkoeling op kunt zoeken in eigen tuin? Ervaar het gevoel van vakantie, maar dan thuis. Bij JDL Kunststoffen vindt u zwembaden in alle soorten en maten, waaronder een rond, vierkant of rechthoekig zwembad. Die laatste wordt het vaakst gekozen; we lichten de voordelen en mogelijkheden van een inbouw zwembad rechthoekig graag voor u uit.

Op maat gemaakt

Snel geleverd

UV bestendig & duurzaam

Een rechthoekig zwembad: lekker praktisch

Met een rechthoekig zwembad wordt het oppervlak van uw tuin optimaal benut. Niet voor niets is het een van de populairste zwembaden. Daarnaast is een zwembad in deze vorm in nagenoeg ieder tuinontwerp te integreren. Uw tuin hoeft niet per definitie groot te zijn voor het inbouwen van een rechthoekig zwembad.

Het ziet er tevens strak uit. Deze vorm zwembad wordt vaak gezien als het ideale familiezwembad. Het leent zich bijvoorbeeld perfect voor fanatiek baantjes zwemmen, waterspelletjes spelen of urenlang ontspannen op een luchtbed.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang altijd als eerste alle nieuwtjes en acties van JDL Kunststoffen

Inbouw zwembad rechthoekig naar wens samenstellen

Een rechthoekig zwembad is verkrijgbaar in nagenoeg alle afmetingen. Uw inbouwzwembad is volledig naar wens samen te stellen zodat hij naadloos aansluit op uw wensen en eisen. U kiest bijvoorbeeld uit een brede range aan kleuren waardoor het zwembad te integreren is in ieder tuinontwerp, ongeacht diens stijl.

Vanzelfsprekend is uw zwembad uit te breiden met allerlei extra’s zoals verlichting, jetstreams, banken en trappen. Ieder zwembad is uniek; wij denken graag met u mee hoe we van uw zwembad een ware blikvanger kunnen maken.

Uw zwembad in 4 stappen geregeld

Offerte

Via het formulier op onze website of telefonisch kun u vrijblijvend een offerte opvragen.

Advies

Samen met u bespreken we alle details en adviseren we u over de mogelijkheden inzake uw wensen.

Productie

In onze eigen fabriek produceren wij uw prefab zwembad. We controleren en garanderen u de hoogste kwaliteit.

Plaatsing

Beton storten, transport, plaatsing zwembad en pompen, afwerking van het zwembad. We verzorgen alles.

Het voordeel van een rechthoekig HDPE zwembad

Bij JDL Kunststoffen zijn wij gespecialiseerd in het produceren van high density polyethyleen (HDPE) zwembaden. Dit supersterke kunststof is haast onverwoestbaar. Een rechthoekig zwembad van dit materiaal is bijvoorbeeld 100% waterdicht; UV bestendig; bestand tegen zeer hoge én lage temperaturen; niet onderhevig aan corrosie of oxidatie en resistent voor chemicaliën zoals chloor.

Het is tevens een veilige keus voor mens én milieu. HDPE is namelijk vrij van schadelijke stoffen en volledig recyclebaar. Ook fijn: het onderhouden van uw zwembad is een fluitje van een cent dankzij het gladde oppervlak. Kiest u voor een inbouw zwembad (rechthoekig) van HDPE, dan bent u gegarandeerd van jarenlang zwemplezier!

Advies of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u de droom van een rechthoekig zwembad in uw tuin in vervulling laten gaan? Zet de eerste stap door een vrijblijvende offerte aan te vragen via onderstaand formulier. We brengen de mogelijkheden en het kostenplaatje voor u in kaart.

Wilt u vooraf extra informatie ontvangen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op via 0416 235 161 of stuur een e-mail naar info@jdlkunststoffen.nl.

Vraag direct uw offerte aan

We vinden het belangrijk om vooraf goed van start te gaan.

Hiervoor gaan we in overleg met u zodat we goed weten wat uw wensen zijn voordat we over gaan tot productie.

Vraag direct een offerte aan door het formulier in te vullen. Dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Vul hier uw gegevens in

Waar wil je informatie over?
potlood icoon
Vraag direct een offerte aan
Waar wil je informatie over?

ADVIES OP MAAT

Meer weten voor jouw project?
Vraag hier advies op maat
Waar wil je advies over?