Zwart zwembad

Droomt u al jaren van een eigen zwembad die volledig aansluit bij de sfeer en architectuur van uw tuin? We kennen allemaal het klassieke blauwe inbouw zwembad. Voldoet dat niet aan uw wensen en bent u op zoek naar een unieker zwembadontwerp? Een zwart zwembad kan u nog wel eens positief verrassen. Het straalt elegantie uit en zorgt voor een prachtig contrast in de tuin. We lichten de esthetische en praktische eigenschappen van een zwart zwembad graag voor u uit.

Op maat gemaakt

Snel geleverd

UV bestendig & duurzaam

Waarom kiezen voor een zwart zwembad?

Een zwart zwembad is elegant, chique en oogt luxueus. Het geeft uw tuin een natuurlijke uitstraling. Niet voor niets worden zwemvijvers veelal uitgevoerd in donkere kleuren. Een zwembad in zwart heeft niet alleen effect op de uitstraling van het zwembad an zich, maar ook op de kleur van het water.

De donkere gloed creëert namelijk een spiegeleffect aan de oppervlakte waardoor een reflectie van de omgeving verschijnt. Let wel: het verduisterende effect maakt dat de bodem van een zwart zwembad lastiger waar te nemen is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang altijd als eerste alle nieuwtjes en acties van JDL Kunststoffen

Bespaar energie met een zwembad in de kleur zwart

Naast dat een zwembad in grijs of zwarte uitvoerig er aantrekkelijk uitziet, heeft het ook een heel nuttige functie. Donkere kleuren trekken warmte aan met als resultaat dat een zwart zwembad sneller op natuurlijke wijze opwarmt dan een klassiek blauw zwembad.

Dat betekent dat het minder energie en tijd kost om het zwembad kunstmatig te verwarmen. Op lange termijn voelt u dat ook in de portemonnee. Hoewel het effect ’s nachts natuurlijk niet optreedt, profiteert u er overdag wel degelijk van.

Uw zwembad in 4 stappen geregeld

Offerte

Via het formulier op onze website of telefonisch kun u vrijblijvend een offerte opvragen.

Advies

Samen met u bespreken we alle details en adviseren we u over de mogelijkheden inzake uw wensen.

Productie

In onze eigen fabriek produceren wij uw prefab zwembad. We controleren en garanderen u de hoogste kwaliteit.

Plaatsing

Beton storten, transport, plaatsing zwembad en pompen, afwerking van het zwembad. We verzorgen alles.

Topkwaliteit zwembad op maat

Bij JDL Kunststoffen vindt u zwarte zwembaden in alle vormen en maten. Van een groot tot een mini zwembad en van een rond tot een rechthoekig zwembad in zwart, grijs of antraciet. Bovendien is uw zwembad volledig naar wens uit te breiden met allerhande extra’s zoals sfeervolle verlichting, zitbanken, trappen en jetstreams. Om ervoor te zorgen dat u jarenlang plezier heeft van uw zwembad, produceren wij al onze zwembaden uit HDPE.

Om een idee te geven van de kwaliteit: gas- en waterleidingen worden gemaakt van dit supersterke kunststof. Het is UV-bestendig wat ervoor zorgt dat een zwart zwembad levenslang zijn kleur behoudt. Daarnaast is het 100% waterdicht, vrij van schadelijke stoffen en volledig recyclebaar. Gezond voor mens en milieu dus.

Vragen over de aanschaf van een zwart zwembad?

Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden of kunt u wel wat advies gebruiken in het keuzeproces? Neem contact op met de experts van JDL Kunststoffen via 0416 235 161 of info@jdlkunststoffen.nl.

We denken graag met u mee. Wilt u weten wat de aanschaf van een zwart zwembad kost? Dit is variabel en afhankelijk van veel factoren. We adviseren u daarom een vrijblijvende offerte op te vragen via onderstaand formulier.

Vraag direct uw offerte aan

We vinden het belangrijk om vooraf goed van start te gaan.

Hiervoor gaan we in overleg met u zodat we goed weten wat uw wensen zijn voordat we over gaan tot productie.

Vraag direct een offerte aan door het formulier in te vullen. Dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Vul hier uw gegevens in

Waar wil je informatie over?
potlood icoon
Vraag direct een offerte aan
Waar wil je informatie over?

ADVIES OP MAAT

Meer weten voor jouw project?
Vraag hier advies op maat
Waar wil je advies over?