Grijs zwembad

De kleur van uw zwembad is bepalend voor diens uitstraling én voor de kleur van het water. Het geeft de finishing touch en is bepalend voor de uiteindelijke look & feel van uw zwembad. De kleurkeuze is vaak een combinatie van het tuinontwerp waarin het zwembad geïntegreerd wordt en persoonlijke smaak. Met een grijs zwembad kunt u alle kanten op en creëert u verschillende sferen. Laat u inspireren door het uitgebreide aanbod en de specialistische service van JDL Kunststoffen.

Op maat gemaakt

Snel geleverd

UV bestendig & duurzaam

Waarom kiezen voor een grijs zwembad?

Een grijs zwembad is modern en tijdloos. Er zijn veel verschillende tinten grijs, ieder met een eigen effect op de stijl van uw zwembad. Zo zorgt een lichtgrijze kleur voor een tropisch, helder zwembad met water dat blauw kleurt. Antraciet (donkergrijs) daarentegen creëert een meer natuurlijke oase, inclusief spiegeleffect op het water.

Zo ziet u dat een grijs zwembad te integreren is in vrijwel ieder tuinontwerp: van industrieel en Bohemian tot landelijk en modern. Bovendien is een grijs zwembad makkelijk te combineren met andere kleuren en materialen in de naaste omgeving. Zo wordt uw grijze zwembad het bruisende middelpunt van uw tuin.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang altijd als eerste alle nieuwtjes en acties van JDL Kunststoffen

Grijs zwembad in alle soorten en maten

Het aanzicht van uw zwembad is uiteindelijk van meer factoren afhankelijk dan enkel de kleur. Omdat onze zwembaden op maat gemaakt worden in onze eigen fabriek zijn nagenoeg alle afmetingen en vormen mogelijk. Van een rond tot een vierkant grijs zwembad en van een mini tot een groot grijs zwembad.

Wij bieden de mogelijkheid om uw zwembad te verrijken met extra’s zoals banken, trappen, inspuiters of zelfs een glijbaan. We denken graag met u mee hoe we van uw zwembad een unieke blikvanger kunnen maken. Een adviestraject met onze experts is dan ook altijd inbegrepen.

Uw zwembad in 4 stappen geregeld

Offerte

Via het formulier op onze website of telefonisch kun u vrijblijvend een offerte opvragen.

Advies

Samen met u bespreken we alle details en adviseren we u over de mogelijkheden inzake uw wensen.

Productie

In onze eigen fabriek produceren wij uw prefab zwembad. We controleren en garanderen u de hoogste kwaliteit.

Plaatsing

Beton storten, transport, plaatsing zwembad en pompen, afwerking van het zwembad. We verzorgen alles.

Hoge kwaliteit én top service

U schaft een zwembad aan om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. In dat geval is het belangrijk dat u aanklopt bij een zwembadbouwer die kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Dan zit u bij JDL Kunststoffen zeker goed! Inmiddels hebben we al veel klanten mogen verblijden met hun droomzwembad. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van prefab HDPE (high density polyethyleen) zwembaden.

Dit supersterke kunststof kent veel praktische voordelen. Doordat dit materiaal UV-bestendig is, blijft een grijs zwembad kleurvast. Het is tevens bestand tegen hoge én lage temperaturen, vrij van schadelijke stoffen, 100% recyclebaar en onderhoudsvriendelijk.

Geïnteresseerd in een grijs zwembad?

Wilt u de droom van een grijs zwembad in vervulling laten gaan? Via het formulier op onze website vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte op.

We informeren u graag over de kosten en onderzoeken wat mogelijk is binnen uw budget.

Samen met u bespreken we vervolgens de details waarna we u adviseren inzake uw wensen en eisen. Uw zwembad wordt in-house geproduceerd waarna wij het transport en de vakkundige plaatsing verzorgen. Heeft u een andere vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact op via 0416 235 161 of mail naar info@jdlkunststoffen.nl.

Vraag direct uw offerte aan

We vinden het belangrijk om vooraf goed van start te gaan.

Hiervoor gaan we in overleg met u zodat we goed weten wat uw wensen zijn voordat we over gaan tot productie.

Vraag direct een offerte aan door het formulier in te vullen. Dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Vul hier uw gegevens in

Waar wil je informatie over?
potlood icoon
Vraag direct een offerte aan
Waar wil je informatie over?

ADVIES OP MAAT

Meer weten voor jouw project?
Vraag hier advies op maat
Waar wil je advies over?