Klein zwembad

Fantaseert u wel eens over een eigen zwembad, maar twijfelt u of uw tuin zich ervoor leent? Geen zorgen! Een klein zwembad kan overal geplaatst worden. Dat betekent dat u, ongeacht de grootte van uw tuin, tijdens warme dagen verzekerd bent van verkoeling, waterpret en ontspanning. Bent u op zoek naar een klein inbouw zwembad waar u gegarandeerd jarenlang plezier van hebt? We lichten onze specialisatie in HDPE zwembaden en de uitgebreide mogelijkheden graag voor u uit.

Op maat gemaakt

Snel geleverd

UV bestendig & duurzaam

Waarom kiezen voor een zwembad in klein formaat?

Eerst zetten we graag uiteen waarom een klein zwembad voor groot plezier kan zorgen. Een zwembad, klein of groot, is een waardevolle toevoeging aan uw tuin. Met een klein zwembad tovert u de achtertuin om in een zwemparadijs voor jong en oud. Gedurende de zomerdagen geniet u rijkelijk van de luxe die een zwembad biedt.

Een praktisch voordeel van een klein zwembad met pomp is dat onderhoud minder tijd en moeite kost. Daarnaast warmt het water relatief snel op. Wanneer u kiest voor een klein zwembad profiteert u van lagere kosten op het gebied van energie, plaatsing en onderhoud.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang altijd als eerste alle nieuwtjes en acties van JDL Kunststoffen

Kies voor kwaliteit

Een zwembad, klein of groot, is een behoorlijke investering. Logisch dat u er zo lang mogelijk van wilt kunnen genieten. Het is raadzaam om u te verdiepen in de verschillende soorten inbouw zwembaden.

Zo is een bouwkundig zwembad betrouwbaar, maar kost het veel tijd en geld voordat deze eenmaal is aangelegd. Onze prefab HDPE zwembaden bieden uitkomst wanneer u op zoek bent naar een sterk, duurzaam en klein zwembad dat relatief voordelig en snel geplaatst kan worden.

Uw zwembad in 4 stappen geregeld

Offerte

Via het formulier op onze website of telefonisch kun u vrijblijvend een offerte opvragen.

Advies

Samen met u bespreken we alle details en adviseren we u over de mogelijkheden inzake uw wensen.

Productie

In onze eigen fabriek produceren wij uw prefab zwembad. We controleren en garanderen u de hoogste kwaliteit.

Plaatsing

Beton storten, transport, plaatsing zwembad en pompen, afwerking van het zwembad. We verzorgen alles.

Klein zwembad ontwerpen en bouwen

Een klein zwembad is bij JDL Kunststoffen verkrijgbaar in nagenoeg iedere afmeting en vorm. Hoe uw zwembad er verder uit komt te zien heeft u zelf in de hand. Kies uit onze uitgebreide kleurenrange en bepaal met welke aanvullende opties u uw droomzwembad wilt verrijken. Denk hierbij aan sfeervolle verlichting, inlooptrappen, jetstreams (tegenstroom installatie) of zitbanken. Zo stellen we uw kleine zwembad volledig naar wens samen.

Een inbouw zwembad is geen alledaagse aankoop. Bent u benieuwd of uw tuin geschikt is voor het aanleggen van een klein zwembad en zo ja, waar en hoe deze dan het beste geplaatst kan worden? Neem contact met ons op voor professioneel advies via 0416 235 161 of mail naar info@jdlkunststoffen.nl.

Vraag direct uw offerte aan

We vinden het belangrijk om vooraf goed van start te gaan.

Hiervoor gaan we in overleg met u zodat we goed weten wat uw wensen zijn voordat we over gaan tot productie.

Vraag direct een offerte aan door het formulier in te vullen. Dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Vul hier uw gegevens in

Waar wil je informatie over?
potlood icoon
Vraag direct een offerte aan
Waar wil je informatie over?

ADVIES OP MAAT

Meer weten voor jouw project?
Vraag hier advies op maat
Waar wil je advies over?