Zwembad aanleg

Ervaar het gevoel van vakantie in uw eigen tuin en laat een zwembad plaatsen. Vanaf nu hoeft u voor verkoeling op hete zomerdagen niet meer naar het openbare zwembad, maar geniet u in alle rust in uw eigen omgeving. Alleen, met vrienden of met familie. Droomt u van een zwembad in uw tuin? JDL Kunststoffen, specialist in zwembad aanleg, helpt u die droom te verwezenlijken. We brengen de mogelijkheden en onze werkwijze graag voor u in kaart.

Op maat gemaakt

Snel geleverd

UV bestendig & duurzaam

Zwembad aanleg: hier moet u aan denken

Zodra u de knoop heeft doorgehakt en besluit een zwembad te laten plaatsen, staat u voor enkele belangrijke beslissingen. Wilt u bijvoorbeeld een zwembad of juist een zwemvijver? Welk materiaal is het meest geschikt? Hoe groot moet het zwembad worden? En welke extra toebehoren zijn interessant? Dit is slechts een kleine greep uit de vele vragen die u waarschijnlijk heeft. Als specialist in zwembad aanleg weten we bij JDL Kunststoffen uw wensen helder in kaart te brengen en uw droomzwembad te realiseren.

Onze inbouw zwembaden zijn gemaakt van HDPE (high density polyethylene), een super sterk en waterdicht kunststof. Dit onderhoudsvriendelijke materiaal kent veel voordelen. Zo is HDPE UV-bestendig, 100% recyclebaar, verkrijgbaar in diverse kleuren en tot slot behoren nagenoeg alle vormen en maten tot de mogelijkheden. In tegenstelling tot een bouwkundig zwembad kan JDL Kunststoffen relatief snel en voordelig uw HDPE zwembad plaatsen. Bovendien bieden wij een groot assortiment extra’s. Denk hierbij onder andere aan trappen / banken, inspuiters, lamellenafdekking, glijbanen, bubbelbaden en speelgoed.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang altijd als eerste alle nieuwtjes en acties van JDL Kunststoffen

Zwembad laten plaatsen door JDL Kunststoffen

Droomt u van een inbouwzwembad in uw tuin? Via het formulier op onze website of door telefonisch contact op te nemen vraagt u vrijblijvend een offerte op voor zwembad aanleg. Samen met u bespreken we de details waarna we u adviseren over de mogelijkheden. Zodra helder is wat uw wensen zijn en hoe uw zwembad eruit moet komen te zien, zetten wij de productie in gang. Dat doen we in onze eigen fabriek te Waalwijk om zo de hoogst mogelijk kwaliteit te garanderen. 

Natuurlijk transporteren en plaatsen we uw zwembad door heel Nederland. Wij zijn bereikbaar voor al uw vragen. Als specialist in zwembad aanleg denken wij graag met u mee. U doet het tenslotte niet dagelijks, een zwembad laten plaatsen. Wij staan voor u klaar met advies. Neem contact op via 0416 235 161 of info@jdlkunststoffen.nl.

Uw zwembad in 4 stappen geregeld

Offerte

Via het formulier op onze website of telefonisch kun u vrijblijvend een offerte opvragen.

Advies

Samen met u bespreken we alle details en adviseren we u over de mogelijkheden inzake uw wensen.

Productie

In onze eigen fabriek produceren wij uw prefab zwembad. We controleren en garanderen u de hoogste kwaliteit.

Plaatsing

Beton storten, transport, plaatsing zwembad en pompen, afwerking van het zwembad. We verzorgen alles.

Vraag direct uw offerte aan

We vinden het belangrijk om vooraf goed van start te gaan.

Hiervoor gaan we in overleg met u zodat we goed weten wat uw wensen zijn voordat we over gaan tot productie.

Vraag direct een offerte aan door het formulier in te vullen. Dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Vul hier uw gegevens in

Waar wil je informatie over?
potlood icoon
Vraag direct een offerte aan
Waar wil je informatie over?

ADVIES OP MAAT

Meer weten voor jouw project?
Vraag hier advies op maat
Waar wil je advies over?