Vierkant zwembad

Tijdens zonnige zomerdagen genieten van een zwembad in uw achtertuin, dat klinkt toch fantastisch? Bij JDL Kunststoffen vindt u zwembaden in allerhande vormen en maten. Na overwegen of uw zwembad vierkant, rond, ovaal of rechthoekig wordt, bent u nu specifiek op zoek naar een vierkant zwembad waar u gegarandeerd jarenlang plezier van hebt. JDL Kunststoffen helpt u uw droomzwembad te verwezenlijken.

Op maat gemaakt

Snel geleverd

UV bestendig & duurzaam

Een vierkant zwembad samenstellen

Een vierkant zwembad is een ideaal gezins- of familiezwembad. Het zwembad wordt voornamelijk gebruikt voor verkoeling, ontspanning en spetterplezier. Een zwembad vierkant leent zich minder goed voor het trekken van baantjes, mits tegenstroom installatie is geïnstalleerd. Dankzij de strakke vorm speelt u gemakkelijk met de indeling van uw tuin. Het oppervlak van uw tuin wordt bovendien optimaal benut met een zwembad in vierkante vorm.

De mogelijkheden van het ontwerp van een zwembad vierkant reiken ver. Afhankelijk van de grootte van uw tuin is vrijwel iedere afmeting mogelijk. Van een gigantisch zwemparadijs tot intieme plunge pool: het kan allemaal. U kiest uit een ruime range kleuren zodat uw zwembad vierkant volledig is af te stemmen op de stijl van uw tuin. Wij bieden daarnaast diverse extra’s om uw zwembad mee uit te breiden zoals banken, trappen, skimmers of jetstreams.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang altijd als eerste alle nieuwtjes en acties van JDL Kunststoffen

Zwembad vierkant: de voordelen van HDPE

Bij JDL Kunststoffen zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van HDPE (high density polyethyleen) zwembaden. Dit kunststof is dankzij een aantal bijzondere eigenschappen uitermate geschikt voor de productie van zwembaden die jarenlang meegaan. Zo is het UV-bestendig waardoor uw zwembad vierkant levenslang kleurecht blijft. Daarnaast is het supersterk, 100% waterdicht, vorstbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Kortom: perfect materiaal om een zwembad van te produceren. HDPE zwembaden worden voorgefabriceerd wat betekent dat ze uit één geheel bestaan. Het voordeel hiervan is dat het relatief snel en voordelig te plaatsen is. Die vakkundige plaatsing kunt u met een gerust hart aan onze experts overlaten.

Uw zwembad in 4 stappen geregeld

Offerte

Via het formulier op onze website of telefonisch kun u vrijblijvend een offerte opvragen.

Advies

Samen met u bespreken we alle details en adviseren we u over de mogelijkheden inzake uw wensen.

Productie

In onze eigen fabriek produceren wij uw prefab zwembad. We controleren en garanderen u de hoogste kwaliteit.

Plaatsing

Beton storten, transport, plaatsing zwembad en pompen, afwerking van het zwembad. We verzorgen alles.

Interesse in de aanleg van een vierkant zwembad?

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget? Neem contact met ons op via 0416 235 161 of info@jdlkunststoffen.nl. We kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Ook bij andere vragen over de aanschaf van een zwembad vierkant staan onze specialisten voor u klaar. Liever direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we voorzien u van een heldere prijsindicatie.

Vraag direct uw offerte aan

We vinden het belangrijk om vooraf goed van start te gaan.

Hiervoor gaan we in overleg met u zodat we goed weten wat uw wensen zijn voordat we over gaan tot productie.

Vraag direct een offerte aan door het formulier in te vullen. Dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Vul hier uw gegevens in

Waar wil je informatie over?
potlood icoon
Vraag direct een offerte aan
Waar wil je informatie over?

ADVIES OP MAAT

Meer weten voor jouw project?
Vraag hier advies op maat
Waar wil je advies over?