Inbouw zwembad

Droomt u van een zwembad in uw tuin om nóg meer te genieten van de warme dagen? Van een inbouw zwembad heeft u gegarandeerd jarenlang plezier: of u nu gaat voor een verfrissende duik, iedere ochtend fanatiek baantjes trekt of liever ontspannen op een bedje dobbert. En wie denkt dat de tuin perse groot moet zijn voor een inbouwzwembad heeft het mis. Bij JDL Kunststoffen vindt u zwembaden in alle formaten. We informeren u graag uitgebreid over de mogelijkheden voordat u een inbouw zwembad gaat kopen.

Op maat gemaakt

Snel geleverd

UV bestendig & duurzaam

Waarom kiezen voor een inbouw zwembad?

Heeft u jarenlang genoten van een opbouw zwembad en speelt u met het idee om een inbouw zwembad aan te schaffen? Vanzelfsprekend heeft een inbouw zwembad een langere levensduur, vergeleken met een opbouw zwembad. Maar er zijn nog veel meer voordelen, ten opzichte van opbouwzwembaden. Zo kunt u een inbouwzwembad zo groot, klein of diep maken als u wilt.

Hij is makkelijker af te dekken en heeft een comfortabele lage instap. Ook qua afwerking en extra’s is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan jetstreams, trappen en / of banken. Bovendien kiest u bij JDL kunststoffen zelf de kleur van uw zwembad, inbouw zwembaden zijn verkrijgbaar in wit, lichtgrijs, antraciet, zwart en blauw. Zo is het inbouw zwembad volledig af te stemmen op de stijl van uw tuin.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang altijd als eerste alle nieuwtjes en acties van JDL Kunststoffen

Kies voor kwaliteit met een kunststof inbouwzwembad

Er zijn veel verschillende soorten inbouw zwembaden. Bij JDL Kunststoffen zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van HDPE inbouw zwembaden. HDPE staat voor high density polyethyleen. Dit type kunststof is 100% waterdicht, super sterk en erg onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het UV bestendig, volledig recyclebaar en vrij van schadelijke stoffen. 

Dankzij de eigenschappen van dit materiaal heeft uw inbouw zwembad een zeer lange levensduur. Ook fijn: een HDPE inbouw zwembad wordt in één geheel gemaakt en kan, in tegenstelling tot een bouwkundig zwembad, hierdoor relatief snel en voordelig geplaatst worden.

Uw zwembad in 4 stappen geregeld

Offerte

Via het formulier op onze website of telefonisch kun u vrijblijvend een offerte opvragen.

Advies

Samen met u bespreken we alle details en adviseren we u over de mogelijkheden inzake uw wensen.

Productie

In onze eigen fabriek produceren wij uw prefab zwembad. We controleren en garanderen u de hoogste kwaliteit.

Plaatsing

Beton storten, transport, plaatsing zwembad en pompen, afwerking van het zwembad. We verzorgen alles.

Wat kost een inbouw zwembad?

Overweegt u een inbouw zwembad te kopen? Dan bent u vast benieuwd naar het kostenplaatje. Een inbouwzwembad is tenslotte geen alledaagse uitgave. Let wel, van een ingebouwd zwembad is de prijs erg variabel. Omdat ieder inbouw zwembad dat wij produceren maatwerk is, en omdat de mogelijkheden en uitbreidingen eindeloos zijn, verschillen de prijzen sterk. We adviseren u daarom om vrijblijvend een offerte aan te vragen en uw wensen hierin kenbaar te maken. Dan brengen we de kosten graag voor u in kaart. Doordat u bij JDL Kunststoffen uw zwembad rechtstreeks bij de fabriek aanschaft profiteert u van korte doorlooptijden en scherpe prijzen. 

Samen met u brengen we de wensen in kaart en puzzelen we net zo lang door tot we uw ideale inbouwzwembad hebben samengesteld. We denken graag met u mee hoe we van uw inbouw zwembad een unieke eyecatcher kunnen maken. Vervolgens start het bouwproces waarna we het transport verzorgen en de voorbereidende werkzaamheden uitvoeren. Binnen de kortste keren neemt u een duik in uw eigen inbouw zwembad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via 0416 235 161 of stuur een mail naar info@jdlkunststoffen.nl.

Vraag direct uw offerte aan

We vinden het belangrijk om vooraf goed van start te gaan.

Hiervoor gaan we in overleg met u zodat we goed weten wat uw wensen zijn voordat we over gaan tot productie.

Vraag direct een offerte aan door het formulier in te vullen. Dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Vul hier uw gegevens in

Waar wil je informatie over?
potlood icoon
Vraag direct een offerte aan
Waar wil je informatie over?

ADVIES OP MAAT

Meer weten voor jouw project?
Vraag hier advies op maat
Waar wil je advies over?