Zwembad in de tuin

Heeft u altijd al gedroomd van een zwembad in de tuin? Hoe heerlijk is het om zomers in je eigen zwembad in de achtertuin te plonsen. JDL Kunststoffen weet voor ieder formaat tuin een uniek zwembad te ontwerpen, waar u gegarandeerd jarenlang plezier van heeft. We informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden van HDPE zwembaden.

Op maat gemaakt

Snel geleverd

UV bestendig & duurzaam

Zwembad in tuin: creëer een gevoel van luxe

Een zwembad in de tuin is allang niet meer weggelegd voor de allerrijksten. De afgelopen jaren werd het aanleggen van een eigen zwembad steeds toegankelijker. Zo is een HDPE zwembad bijvoorbeeld prijstechnisch voor velen interessanter dan een bouwkundig zwembad. Ook is de levensduur langer dan bij een foliebad.

Bovendien is een prefab zwembad een stuk sneller geplaatst: binnen no-time neemt u een duik in uw zwembad in de tuin. En of u nu fanatiek baantjes trekt, heerlijk ronddobbert op een luchtbed of volop waterpret beleeft met het gezin: de luxe die u ervaart is ongekend.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang altijd als eerste alle nieuwtjes en acties van JDL Kunststoffen

Een maatwerk zwembad in de achtertuin

Wij ontwerpen, bouwen en installeren hdpe inbouwzwembaden op maat. U kunt het zo gek niet bedenken en het is mogelijk. Van een groot zwembad tot een mini zwembad in een kleine tuin en alles daartussenin. Kies voor een rond, rechthoekig of vierkant zwembad óf ga juist voor een organische vorm.

Daarnaast kiest u uit diverse kleuren waaronder antraciet, zwart en lichtgrijs. Zo is uw zwembad volledig af te stemmen op de stijl en sfeer van uw tuin. Het zwembad in de tuin is verder naar wens uit te breiden met extra opties zoals zitbanken, trappen, jetstreams, sfeervolle verlichting en zelfs een glijbaan!

Uw zwembad in 4 stappen geregeld

Offerte

Via het formulier op onze website of telefonisch kun u vrijblijvend een offerte opvragen.

Advies

Samen met u bespreken we alle details en adviseren we u over de mogelijkheden inzake uw wensen.

Productie

In onze eigen fabriek produceren wij uw prefab zwembad. We controleren en garanderen u de hoogste kwaliteit.

Plaatsing

Beton storten, transport, plaatsing zwembad en pompen, afwerking van het zwembad. We verzorgen alles.

Wat kost een zwembad in de tuin aanleggen?

Het is begrijpelijk dat u zich in de oriëntatiefase afvraagt ‘wat kost een zwembad in de tuin eigenlijk’? Om maar direct met de deur in huis te vallen: de prijzen lopen enorm uiteen. Mede door de variëteit aan afmetingen, vormen en aanvullende opties.

Bovendien is ieder zwembad dat door JDL Kunststoffen geproduceerd wordt maatwerk. Een zwembad in de tuin (inbouw) is geen alledaagse uitgave. Wij kijken daarom graag samen met u naar de mogelijkheden binnen uw budget.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Wist u al dat u bij JDL Kunststoffen rechtstreeks bij de fabriek koopt? Daardoor profiteert u van korte levertijden en scherpe prijzen. We adviseren u een vrijblijvende offerte op te vragen waarna we de kosten van het zwembad in de tuin voor u in kaart brengen.

Binnen één dag ontvangt u van ons een heldere prijsindicatie. Wilt u liever eerst aanvullende informatie ontvangen, heeft u hulp nodig bij het in kaart brengen van uw wensen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op via 0416 235 161 of stuur een e-mail naar info@jdlkunststoffen.nl.

Vraag direct uw offerte aan

We vinden het belangrijk om vooraf goed van start te gaan.

Hiervoor gaan we in overleg met u zodat we goed weten wat uw wensen zijn voordat we over gaan tot productie.

Vraag direct een offerte aan door het formulier in te vullen. Dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Vul hier uw gegevens in

Waar wil je informatie over?
potlood icoon
Vraag direct een offerte aan
Waar wil je informatie over?

ADVIES OP MAAT

Meer weten voor jouw project?
Vraag hier advies op maat
Waar wil je advies over?