Kosten zwembad aanleggen

Overweegt u een inbouw zwembad aan te leggen om in de zomer optimaal te genieten van verkoeling in uw eigen achtertuin? Dan is de prijs bepalend, of misschien zelfs doorslaggevend. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: de kosten van een zwembad aanleggen variëren enorm. Eén prijs noemen is dus lastig, maar natuurlijk zijn er richtlijnen. Wij helpen u graag om beter inzicht te krijgen in de kosten van een zwembad.

Op maat gemaakt

Snel geleverd

UV bestendig & duurzaam

Wat beïnvloedt de kosten voor een zwembad aanleggen?

“Wat kost een zwembad?” Deze vraag krijgen wij regelmatig. Om hier een gedegen antwoord op te geven, is het van belang dat we uw wensen helder in kaart brengen. Kijkend naar een ingebouwd zwembad is de prijs onder andere afhankelijk van de afmeting, materiaalsoort, afwerking en eventuele extra opties die u kiest. Het toevoegen van banken, trappen, jetstreams en inspuiters beïnvloeden bijvoorbeeld de prijs.

Houd er tevens rekening mee dat u naast het zwembad an zich, ook betaalt voor graafwerkzaamheden en het stabiliseren van de ondergrond. Dit is essentieel wanneer u jarenlang plezier wilt hebben van uw inbouw zwembad. Als u handig bent en de juiste voorzieningen om handen hebt, kunt u er voor kiezen om het gat zelf te graven. Op die manier drukt u de kosten voor het zwembad aanleggen. Desondanks adviseren wij in de meeste gevallen om dit door een professionele partij uit te laten voeren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang altijd als eerste alle nieuwtjes en acties van JDL Kunststoffen

Voordelig én kwalitatief

Bij JDL Kunststoffen zijn we gespecialiseerd in HDPE zwembaden. Dat zijn prefab zwembaden (voorgefabriceerd) en bestaan uit één geheel. Het resultaat? Inbouw zwembaden die een stuk voordeliger zijn in vergelijking met een bouwkundig zwembad. Afhankelijk van de afmetingen en aanvullende opties kan het zwembad inclusief aanleggen qua prijs variëren van een paar duizend tot tienduizenden euro’s.

In tegenstelling tot de plaatsing van een bouwkundig zwembad, lopen er niet maandenlang werkmannen door uw tuin. Uw zwembad is binnen één week zwemklaar. Relatief voordelig en super snel dus! Ondanks dat u met een prefab zwembad van HDPE (high density polyethyleen) voordeliger uit bent, levert u niet in op kwaliteit.

Uw zwembad in 4 stappen geregeld

Offerte

Via het formulier op onze website of telefonisch kun u vrijblijvend een offerte opvragen.

Advies

Samen met u bespreken we alle details en adviseren we u over de mogelijkheden inzake uw wensen.

Productie

In onze eigen fabriek produceren wij uw prefab zwembad. We controleren en garanderen u de hoogste kwaliteit.

Plaatsing

Beton storten, transport, plaatsing zwembad en pompen, afwerking van het zwembad. We verzorgen alles.

De kosten van een zwembad in kaart brengen?

Op de vraag wat kost een zwembad hebben wij dus geen eenduidig antwoord. Maar we zoeken het graag voor u uit! Vraag vrijblijvend een offerte aan en vertel ons waar uw droomzwembad aan moet voldoen. 

Dan brengen wij graag de kosten voor het zwembad inclusief aanleggen voor u in kaart. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op via 0416 235 161 of info@jdlkunststoffen.nl.

Vraag direct uw offerte aan

We vinden het belangrijk om vooraf goed van start te gaan.

Hiervoor gaan we in overleg met u zodat we goed weten wat uw wensen zijn voordat we over gaan tot productie.

Vraag direct een offerte aan door het formulier in te vullen. Dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Vul hier uw gegevens in

Waar wil je informatie over?
potlood icoon
Vraag direct een offerte aan
Waar wil je informatie over?

ADVIES OP MAAT

Meer weten voor jouw project?
Vraag hier advies op maat
Waar wil je advies over?